T +32(0)478 95 12 23

E info@dwpc.be

Diensten

 

Bij DWPC geniet u van een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij jarenlange ervaring in de sector kunt u gerust zijn dat onze diensten enkel betrouwbare producten en services aanbieden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het productengamma of ruim dienstenpakket. Alles wordt in het werk gesteld om aan uw wensen en eisen te voldoen.

Ons streefdoel, een tevreden klant!

 

webdesignWebdesign
Een website kan je imago maken of kraken. Het is een interessant visitekaartje dat steeds belangrijker wordt in deze maatschappij. Over een goede website moet nagedacht worden. Daarom werkt DWPC steeds met een stappenplan. Zo is het voor de klant steeds duidelijk welke stappen reeds uitgevoerd zijn en wat er nog te verwachten valt in de volgende stappen.

 

WebhostingWebhosting
DWPC houdt uw website 24/7 vlot draaiende en beschermt uw gegevens dag in, dag uit. Onze webhostingpakketten garanderen u een stabiele website die snel en veilig het internet en uw potentiële klanten bereikt.

 

HerstellingenHerstellingen
Wanneer u uw pc binnenbrengt bij DWPC, mag u eerst en vooral verwachten dat er contact wordt opgenomen. Wij melden u het exacte probleem en wat de kosten zullen bedragen. U beslist uiteindelijk zelf wat er al dan niet zal gebeuren. Herstellingen kunnen gebeuren aan alle Windows en Apple systemen en kunnen ook bij u thuis uitgevoerd worden.

 

SEO2SEO
SEO is enorm belangrijk voor websites en niet meer weg te denken uit de virale wereld. Met SEO verbeteren we uw positie binnen de organische zoekresultaten. Hoe hoger die positie, hoe meer klanten en potentiële klanten er naar uw website zullen komen. Laat dat nu juist het punt zijn waar wij ons graag in specialiseren!

 

grafisch_ontwerpGrafisch Ontwerp
Wij helpen u vanaf de opstart van uw bedrijf door het ontwikkelen van een logo, visitekaartjes en/of bijhorende huisstijl. Wij gaan aan de slag met uw wensen en doelen en werken op basis daarvan een uniek en persoonlijk concept uit.

 

drukwerkDrukwerk
Dankzij onze vele contacten met gespecialiseerde drukkerijen kunnen wij de meest uiteenlopende projecten realiseren, van design tot levering.

 
 

copywritingCopywriting
Voor onze klanten leveren wij creatieve teksten, geheel afgestemd op uw bedrijf, die bezoekers enthousiast maken over uw producten of diensten die uiteindelijk de aanzet vormen voor het opvragen van informatie of een offerte. Op het gebied van SEO copywriting zijn wij uw specialist.

© 2017. All rights reserved. Designed by DWPC