T +32(0)478 95 12 23

E info@dwpc.be

Copywriting

 

Een goede tekst vertelt zo veel.copywriting

Wij schrijven niet alleen teksten die bezoekers aanspreken en uitnodigen om te reageren maar ook teksten die ervoor zorgen dat uw website hoog gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Copywriting zorgt ervoor dat bezoekers uw website snel en gemakkelijk kunnen vinden, wat leidt tot meer potentiële klanten voor uw bedrijf. Als copywriters werken wij hiervoor nauw samen met specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door onze kennis en ervaring te bundelen ontstaan teksten die aantrekkelijk zijn voor zowel zoekmachines als bezoekers van uw website.

googleseoIn voorgaande jaren is het belang van content (de daadwerkelijke inhoud van een website) een beetje een ondergeschoven kindje geweest. De mening groeide dat vooral technische optimalisatie van een website en de kwaliteit en kwantiteit van links doorslaggevend waren voor het verkrijgen van hoge posities in Google. In steeds grotere mate blijkt echter dat websitebezoekers wel degelijk waarde hechten aan een vlotte, aansprekende en bovendien informatieve tekst. Copywriting wordt dan ook steeds belangrijker bevonden; tekst dient niet meer puur als vulling van de anders lege ruimtes op een website maar heeft daadwerkelijk het doel om sitebezoekers aan te trekken en vast te houden.

Voor onze klanten leveren wij creatieve teksten, geheel afgestemd op uw bedrijf, die bezoekers enthousiast maken over uw product of dienst en die uiteindelijk de aanzet vormen voor het opvragen van informatie of een offerte. Op het gebied van SEO copywriting zijn wij uw specialist.

© 2017. All rights reserved. Designed by DWPC