T +32(0)478 95 12 23

E info@dwpc.be

Herstellingen

 
Het is niet omdat uw pc stilaan wat trager is geworden of problemen begint te vertonen dat de aankoop van een nieuw exemplaar noodzakelijk is. Naarmate uw pc ouder wordt, is het normaal dat er hier en daar een probleem kan opduiken. In de meeste gevallen kunnen deze echter simpel verholpen worden.

help4

Wanneer u uw pc binnenbrengt bij DWPC, mag u eerst en vooral verwachten dat er contact wordt opgenomen. Wij melden u het exacte probleem en wat de kosten zullen bedragen. U beslist uiteindelijk zelf wat er al dan niet zal gebeuren. Herstellingen kunnen gebeuren aan alle Windows en Apple systemen en kunnen ook bij u thuis uitgevoerd worden.
Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Vaak voorkomende problemen

Upgrade

Virussen verwijderen, vervangen van onderdelen, herinstallatie, enz. Na een upgrade van bijvoorbeeld een harde schijf, processor, geheugen, grafisch kaart,… kan de pc weer een tijdje mee. Als blijkt dat een upgrade niet zinvol is, kan er een nieuwe pc naar uw wensen worden samengesteld.

Thuisnetwerk

Wanneer u in het bezit bent van twee pc’s of meer, kan DWPC een thuisnetwerk installeren. Op basis hiervan kunt u op eenvoudige manier bestanden, mappen en/of printers delen.

Virusvrij maken

DWPC redt op een deskundige manier uw waardevolle bestanden na een virusfunctie en geeft u ook advies over het voorkomen van soortgelijke problemen. Sommige virussen kunnen echter schadelijk zijn, er is nooit 100% garantie dat al uw bestanden daadwerkelijk gered kunnen worden bij ernstige problemen.

PC steeds trager

Wanneer uw pc steeds trager wordt, kunt u deze op een professionele manier bij DWPC laten ‘opschonen’. U pc is weer net als nieuw, u kunt weer aan de slag met een snel en geoptimaliseerd toestel.help

Problemen met internetverbinding

Door jarenlange ervaring bij Telenet, hebben we bij DWPC ervaring met zowel de meest voorkomende als de meest complexe internet- en netwerkproblemen. Dankzij DWPC zullen deze zo snel mogelijk tot het verleden behoren.

Instellingen na (her)installatie

U wilt een nieuwe harde schijf maar u ziet het niet zitten om Windows opnieuw te installeren? DWPC maakt het mogelijk om al uw bestanden, instellingen en eventueel Windows zelf over te zetten naar een nieuwe (externe) harde schijf. Het is zelfs mogelijk om naast bijvoorbeeld een Windows XP, Windows Vista en/of Windows 7 te installeren. U kunt dus profiteren van de allernieuwste versie maar ook de oude software blijven gebruiken.

Hulp op afstand

Team ViewerU heeft een klein probleem met uw pc? Het is niet nodig om daarvoor uw toestel binnen te brengen. Wij kunnen u helpen vanop afstand!
Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen.

 

 

 

 

toshiba   samsung   packardbell   Medion_logo   Lenovo_logo   images   Dell_Logo   Brother_Logo   asus   apple   Merken

© 2017. All rights reserved. Designed by DWPC