T +32(0)478 95 12 23

E info@dwpc.be

SEO

 

SEO is enorm belangrijk voor websites en niet meer weg te denken uit de virale wereld. Met SEO verbeteren we uw positie binnen de organische zoekresultaten. Hoe hoger die positie, hoe meer klanten en potentiële klanten er naar uw website zullen komen. Laat dat nu juist het punt zijn waar wij ons graag in specialiseren!

google-seo

Omdat Google in de Europese Unie een marktaandeel van 90 procent heeft, gaat het er bij SEO om dat u met uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google terecht komt. Google gebruikt meerdere algoritmes – rekenmethoden – om de zoekresultaten te berekenen. Wij helpen u hiermee naar de top want enkel daar horen onze klanten te staan. We maken hier dus een absolute prioriteit van en geven hier enorm veel aandacht aan. De SEO van uw website wordt primair!

Hoe komt onze website bovenaan de eerste resultatenpagina van Google?

Wat zijn zoekmachine vriendelijke teksten?

Hoe verhogen wij onze populariteit op het internet?

Technisch, tekstueel en populair

Zoekmachines werken niet alleen erg complex, ze zijn ook continu in ontwikkeling. Om vindbaar te zijn in de natuurlijke resultaten moet u hier dus voortdurend op inspelen. Zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat echter niet alleen uit technische optimalisatie. Ook effectieve content en linkpopulariteit zijn onmisbaar voor een goede vindbaarheid van uw website.

Of u nu een grote website heeft, een bescheiden website zoekt of een B2B-website runt; wij zorgen voor indexeerbare content en een overzichtelijke broncode. We geven advies over een logische opbouw van de website. We bedenken een passende strategie voor de keywords. Kortom, we waken over dié aspecten van de website die de vindbaarheid bepalen waardoor uw omzet groeit.

 

Samen werken aan vindbaarheid

SEO consultants werken niet alleen. Content- en Keyword specialisten bepalen samen met u de keywords en schrijven zoekmachine-vriendelijke teksten. We helpen met de uitvoering en denken mee op strategisch niveau. We onderhouden regelmatig contact met de marketing medewerkers, webdesigners en andere betrokkenen. Op basis van behaalde resultaten, up-to-date kennis en veranderingen in de wereld van zoekmachine marketing houden we u graag op de hoogte.

We werken graag met deelprojecten op maat. We gaan stap voor stap te werk zodat u goed weet aan welke stap op dat moment gewerkt wordt. Dit wordt toegespitst op úw website en marketing doelstellingen. We zien SEO als een dynamische samenwerking; we bouwen graag met u aan een oplossing die niet alleen op korte, maar ook op lange termijn resultaat geeft. We spelen daarbij continu in op veranderingen in uw en onze markt.

 

© 2017. All rights reserved. Designed by DWPC