T +32(0)478 95 12 23

E info@dwpc.be

Webdesign

 

responsive-klein

Een website kan je imago maken of kraken. Het is een interessant visitekaartje dat steeds belangrijker wordt in deze maatschappij. Over een goede website moet nagedacht worden. Daarom werkt DWPC uit Aalst steeds met een stappenplan om een website te laten maken. Zo is het voor de klant steeds duidelijk welke stappen reeds uitgevoerd zijn en wat er nog te verwachten valt in de volgende stappen.

Bij DWPC overlopen we eerst en vooral uw wensen en verwachtingen. Hiermee gaan wij aan de slag en in samenspraak met de klant bekomen we op deze manier een resultaat waar beide partijen tevreden mee zijn. Bovendien worden websites aangeboden tegen een voordelige en transparante prijs, een niet onbelangrijk aspect!

De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Websites die u zelf kan aanpassen, webwinkels, dynamische websites,.. noem het op en wij maken het voor u!

Wenst u graag meer informatie omtrent deze dienst? Neem vrijblijvend contact met ons op. In het portfolio kunt u alvast enkele voorbeelden van realisaties terugvinden.

 

Stappenplan tot een succesverhaal voor een nieuwe website

1. Kennismaking, informatie verzamelen, kleuren, verwachtingenkennismaking2

Bij ons op kantoor of bij u thuis is een eerste kennismaking van groot belang. Hierin wordt er gekeken welke huisstijl het beste bij uw profiel en uw verwachtingen past. We bespreken meteen alles waar u nadruk wil op leggen. Wij leggen u graag uit hoe je dit kan optimaliseren. Heb je een nieuw bedrijf en moet je starten van aan de startlijn? Geen probleem! Wij werken graag alles voor je uit zodat alles duidelijk vorm zal krijgen en jij stap voor stap bij alles betrokken zal worden!

 

mail2. domeinregistratie en mailboxen creatie

We registreren snel na goedkeuring jouw domeinnaam of verhuizen deze zonder enige moeite van je huidige provider. Eerder besproken mailboxen worden aangemaakt en de nodige configuratie gegevens worden reeds naar je toe gestuurd. Moeite met configureren? Geen probleem, we komen hiervoor graag snel even langs. Heeft u reeds een domeinnaam? Dan verhuizen wij deze gratis naar onze server.

 

3. Design ontwerpenontwerpen

Onze ontwerpen zijn stuk voor stuk getekend met de hand in Photoshop. Na we genoeg denkwerk hebben verricht hoe we het design er willen laten uitzien gaan we aan het werk om een mooi ontwerp naar je toe te sturen. Dit krijg je rechtstreeks in je mailbox. Graag wat uitleg bij het ontwerp? Niet tevreden over het resultaat? Dan gaan we meteen terug aan de slag tot er een nieuw aantrekkelijk ontwerp

 

goedkeuring4. Goedkeuring design. Programmatie en implementatie ontwerp.

Wanneer het design compleet naar uw wensen is gaan we hiermee meteen aan de slag. We zetten de implementatie van jullie gekozen design volledig om naar een CMS (Control Management System) waardom u er in de toekomst zeker van kan zijn dat je zal genieten van de noodzakelijke updates voor eventuele bedreigingen van buitenaf.

 

5. Copywriting & responsive makencopywriting

Al stilgestaan met de nodige teksten die op jouw website moeten komen? Je hebt geen enkel idee hoe je een goede contenttekst gaat schrijven.
Wij schrijven jullie teksten die er voor zullen zorgen dat jouw website op marketing niveau een schot in de roos wordt! Daar kan je op rekenen

SEO6. SEO & Ad-words optimalisation

Gevonden worden op Google is momenteel “HET” gedeelte dat het belangrijkste is van het ontwerpen van een website.
Wij stellen samen met jullie een pakket op waarin jullie website perfect vindbaar wordt op Google. Hiervoor worden alle nodige toepassingen meegenomen in het gesprek. We maken hiervan absolute prioriteit!

 

7. Final meet & Greet klantfinal

Als slot komen wij graag nog eens bij jullie op bezoek om jullie de nodige documentatie te bezorgen hoe je in de toekomst een website kan beheren van op eender welke plaats.
Ook overlopen we graag samen met jullie nog het noodzakelijke om de social media niet over het hoofd te zien en jullie hiermee in de juiste richting te sturen.

© 2017. All rights reserved. Designed by DWPC