T +32(0)478 95 12 23

E info@dwpc.be

Portfolio

Vernieuwend Logo Dakwerken De Backer

Leuke uitdaging van een klant die zijn verouderd logo niet wou wijzigen maar wel tijdig wil vernieuwen. Alvast veel succes met jullie nieuwe logo!

Website schilderwerkenvereecken.be

Schilder Didier heeft gekozen voor een moderne onepager. Onepage websites zijn erg in en zijn uitstekend te bekijken op tablets of smartphones.

Ontwerp Logo KAMA sierpleisters

KAMA sierpleisters heeft gekozen voor een modern tijdloos logo.

Website amtex.be

A.M.Tex is een bedrijf dat in 2007 opgericht is en gespecialiseerd is in het recycleren van tweedehands kledij en schoeisel.

Ontwerp Logo Vlaamse Wushu vereniging

Het Vlaams Wushu instituut liet hun logo ontwerpen door DWPC.

Eigen ontwerp HERAS

Om de mensen aan te kondigen dat we op onze vertrouwde locatie een huis bouwen maakten we een spandoek perfect op maat voor de bekende Heras hekken.

Ontwerp Logo Tree Monkeys

Tree Monkeys zijn gespecialiseerd in het vellen en snoeien van alle bomen en kunnen uw tuin aanleggen zoals u het in gedachte had. Door hun jarenlange ervaring in het vakgebied zijn ze in staat om u met de meest diverse problemen verder te kunnen helpen. Hun logo werd volledig ontworpen door DWPC.

Thuiskok Le Bon Gout

Als u graag uw gasten, familie of zakenrelaties wil ontvangen in een rustige, huiselijke sfeer bij u thuis is dit geen enkel probleem. Wij nemen voor u de taken met veel plezier over zodat u zich nergens zorgen hoeft over te maken.

Kinderdagverblijf Brigje

Kinderdagverblijf ‘t Brigje is een particulier kinderdagverblijf. Het biedt ruimte aan twee groepen kinderen : een baby- en peutergroep. ‘t Brigje draagt zorg voor de opvang van kinderen van 8 weken tot 3 jaar. Het kinderdagverblijf voorziet in 17 kindplaatsen.

© 2017. All rights reserved. Designed by DWPC